Sıkça Sorulan Sorular

Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

Toplam Ziyaret
mod_vvisit_counterBugün243
mod_vvisit_counterBu Hafta6013
mod_vvisit_counterBu Ay20312
mod_vvisit_counterToplam2975433

Tapu Kütüğü Bilgilenme Programı PDF Yazdır E-posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 563
ZayıfMükemmel 
Programlar - Tapu Programları
Yazar Veysel YÜCE   

Tapu Kütüğü Bilgilenme Programı ile Neler Yapılabilir?

Tapu Kütüğü Bilgilenme Programı ile bilgiye ulaşmak ve yazıcı dökümlerini almak daha kolay...

Tapu Kütüğü Bilgilenme programı tamamen Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünce hazırlanmış olan TSM programının veri tabanını kullanan ve yan taraftaki giriş ekranında da görüldüğü üzere daha farklı boyutlarda ve farklı SQL sorgularla tarayıp söz konusu veritabanındaki bilgilerin tamamına yakınının görsel olarak ekrandan ve yazıcıdan çıktılar alabilmeyi yine sonuçları Microsoft Word belgesi olarak alabilmek amacıyla hazırlanmıştır.   Bazı sorgulama çeşitleri ile sonuçları aşağıda ayrıca açıklanmıştır.

Adı soyad ve Baba adına göre bilgilenme

Bu panelde özel ve tüzel kişilerin gayrimenkul bilgileri sorgulanmaktadır. Sorgulama detaylı olarak yapıldığında malikin adının herhangi bir yerinde yukarıya girilen bilgiler yer aldığında olumlu ve detaylı sonuçlar alınmaktadır. Bu durum özellikle tüzel kişilerin adlarının aramasında % 100’e ve varan doğru sonuçlar döndürmektedir. Keza bu sorgulama ekranında tüm hak ve alacaklara ulaşılabilmektedir. Örneğin Isparta 1. İcra Müdürlüğü tarafından konulmuş tüm hacizleri, Süleyman oğlu Veysel Yüce lehine tescilli ipotekleri, beyanlar sütundaki mükdesatları, kira ve satış vaadi şerhlerini, intifa haklarını bu ekrandan sorgulayabilmekteyiz. Sonuçta malikin gayrimenkul bilgileri yanında adres, telefon ve kimlik bilgileri dâhil girilmiş tüm veriye aynı ekrandan ulaşabilmekteyiz.   Bu ekranda ulaşılan sorgulama sonuçlarını HTML belgesi, Word belgesi olarak (kısa ve detaylı) dosyalara dönüştürebileceğimiz gibi doğrudan yazıcımızdan çıktısını da alabilmekteyiz. Yine sorgulama sonucu bulunan sonuçlar arasından bir kısmının seçilerek sadece onların çıktılarının veya değişik formatlarda dosyalarının alınması da mümkün olduğu gibi sorgulama sonuçlarının tamamının bir sonraki ada ve parsel numarasına göre bilgilenme ekranına aktarılmak suretiyle detaylı kayıtlarının görülmesi ve bu ekran ile sağlanan diğer imkânların kullanılması da mümkün.

Mahalle Köy Ada Parsel Blok ve BB bilgilerine göre bilgilenme

Mahalle/Köy ada ve parsel numarasına göre sorgulama ekranı en temel amaç olarak gayrimenkul bilgilerin tapu kütüğünü önümüzde açıkmış gibi tek bir ekrandan bir bakışta görülüp irdelenebilmesi amacıyla hazırlanmıştır.   Bu ekrandaki sorgulama sonucunda ulaşılan gayrimenkul bilgilerinin tamamının veya kullanıcı tarafından seçilen kısımlarının değişik formatlarda Word belgesi olarak oluşturulması doğrudan yazıcı çıktılarının alınması mümkün. Anında tek tuşla zayiinden tapu senedi hazırlanması veya diğer tapu işlemlerinde kullanılmak üzere altlık tapu senetleri hazırlanabilmekte, tek taşınmaz ve tarafları birer kişi olan satış işlemleri de aynı ekrandan hazırlanabilmektedir. Yazıcı çıktıları ve Word belgeleri oluşturulması aşamasında çıktıda yer alacak tapu kütüğündeki sütunlar kullanıcı tarafından seçilebilmekte istenirse tapu kaydı ile birlikte maliklerin adres bilgileri de yazdırılabilmektedir.   Diğer sorgulama ekranları ile de belli bir yüzölçümü aralığında kalan taşınmazlara, belli vasıflardaki veya vasfında belli bir kelime geçen taşınmazlara, göre alanındaki belli bir uyruğa sahip maliklere veya bir mahalledeki veya görev alındaki tüm yabancı uyruklu şahıslara ait gayrimenkul bilgilerine anında ulaşılabilmektedir.   Yine tarih ve yevmiye numarasına göre sorgulama ekranı ile belli bir tarih aralığında yapılmış işlemlere veya tarih ve yevmiye numarası tam belirtilmek suretiyle o tarh ve yevmiye ile yapılmış işlem veya işlemlere ulaşılabilmektedir. Bu sorgulama ekranı ile ayrıca verilerin güncel ve doğru olarak girilip girilmediğinin denetimi amaçlanmıştır.   Program amacıyla ayrıca takyidatların girişi aşamasında çalışmalar devam etmekte olup, şu aşamada sorgu sonucu listelenmiş taşınmazların tamamı üzerine veya kullanıcı tarafından seçilenlerin tamamı üzerine tek seferde beyan şerhleri işlenmesi mevcutlarının silinmesi veya terkin edilmesi bölümü ile taşınmaz üzerine işlenen şerhlerin aynı şekilde giriş ve değişikliklerinin yapılması bölümü kısmen tamamlanmıştır.    Programının veri girişi bölümü'te tamamlanmış ve özellikle haciz, ipotek, beyan şerhi gibi takyidatların yüzlerce taşınmaza toplu olarak işlenmesi ve terkin edilmesi temin edilmiştir.

Birçok Tapu Sicil Müdürlüğü’nde personel sıkıntısı nedeniyle zor durumda olan Tapu Sicil Müdürlüğü çalışanlarının iş yükünü biraz olsun hafifletmesi ve işlerini kolaylaştırarak biraz olsun rahat etmeleri dileğimle...

Veysel YÜCE

Tapu Sicil Müdürlüğü Finike/ANTALYA

(Bu program tapu kütüklerininin girişini TSM programına girerek TSM
veritabanını oluşturarak .DBF ve .MDX dosyalarını elinde bulunduran
TAPU SİCİL MÜDÜRLÜKLERİ içindir.)

Ekle:Google书签Yahoo书签雅虎收藏夹365Key网摘新浪ViVi百度收藏天极网摘diglog和讯网摘POCO网摘YouNote网摘博拉网天下图摘 spurl blogmarksBlinkListredditdiggDel.icio.usFree Java open source projects.

Etiketler: tapu  kütüğü  bilgilenme  tapu kütüğü bilgilenme  program  programı  neler  yapılabilir  Kadastro  Genel Müdürlük  tapu sorgulama  bilgilenme  tapu sorgulama programı  tapu bilgilerini görme  ev  arsa  daire  gayrimenkul  emlak  ipotek  haciz  tc kimlik  tc  kimlik no  tc kimlik no  sorgulama  program  proğram  istanbul  ankara  izmir  adana  antalya  bursa  konya  kayseri  sivas  burdur  ısparta  lazer yazıcı  yazıcı dökümleri  tapu kütüğü lazer  word belgesi  tapu bilgileri  özel ve tüzel kişilerin gayrimenkul bilgileri  sorgulama ekranı  icra  ipotekleri  beyanlar sütundaki mükdesatları  kira ve satış vaadi şerhlerini  intifa hakları  adres  telefon  kimlik bilgileri  Mahalle  Köy  ada  parsel numarası  il  ilçe  tapu senedi  tapu sicil müdürlüğü  
Geridönüş(0)
Yorumlar (26)Add Comment
0
Ellerinize sağlık
yazar Tapucucu, Mart 24, 2009
Programınız yükümüzü o kadar hafifletti ki inanamazsınız. Bu hizmetlerinizden dolayı şahsınız ve ailenize sonsuz teşekkürler.
Armağan Sun
...
yazar Armağan Sun, Nisan 30, 2009
çok başarılı eyvallah..
0
teşekkürler
yazar blueoceon, Mayıs 01, 2009
sayın müdürüm program bir harika izimiz oldukça hafifletti teşekkür ediyorum.
yuncarb
yunus
yazar yuncarb, Eylül 03, 2009
teşekkürler eline sağlık proğram süper birde veri girişi yapılabilse
0
Tapu Sorgulama Programı?
yazar Merakl1, Aralık 10, 2009
bu programla istediğim yerin tapu bilgilerini sorgulayabilir miyim? Bu Tapu sorgulama programı mıdır? Tüm tapu bilgilerini gösterir mi? Ankara, istanbul, izmir, bursa, antalya, muğla, bodrum, sivas, kayseri, denizli, vb illeri kapsıyor mu? Tüm Türkiye'ninkilere nasıl ulaşabilirim?
0
tapu
yazar hazal, Aralık 15, 2009
bu programı indiremiyorum nasıl indireceğim bana yardımcı olurmusunuz acil lazım
0
Tapu Kütüğü Bilgilenme Programı 'nı indirmek
yazar Site Yönetimi, Aralık 29, 2009
programı indirebilmek için öncelikle sitemize üye olmalısınız. Üye olduktan sonra Dosyalar bölümünden indirebilirsiniz.
0
tapu sorgulama
yazar yuusf, Ocak 11, 2010
cok güzel prog. emeğine sağlık
Muhammet KAHYA
Harika bir program
yazar mkahya, Ocak 25, 2010
Sayın Müdürüm öncelikle bize çok kolaylıklar sağlayan bu programları yaptığınız için teşekkür eder ellerine sağlık ve başarılarının devamını dilerim.tapu kütüğü bilgilenme programında şerhlerin işlenmesi bölümünde şerh işlenirken veri tabanınada uygulaması yapılamazmı acaba?Çalışmalarınızda kolaylıklar diler yeni programlarınızı dört gözle bekleriz.
0
Şerhlerin işlenmesi
yazar Site Yönetimi, Ocak 25, 2010
Şerhlerin işlenmesi toplu veya münferit olarak zaten yapılabilmektedir. Veri tabanına entegre olmaktadır. Veritabanınızdan kaynaklanan index sorunu olabilir. Tam olarak raporlanırsa değerlendirebilirim.
cihangir eyüboğlu
kullanmıyan mutlaka kullansın
yazar cihangir eyüboğlu, Şubat 10, 2010
müdürlük olarak bu programı 3 yıldan beri kullanıyoruz çok çok güzel işimizin yarısını hafifletiyor ama birtürlü bu programı kullanarak satış ve diğer işlemleri yapmayı beceremedik emeğinize sağlık elinize sağlık
tektass
takbis
yazar tektass, Şubat 26, 2010
sayın müdürüm, takbis kullanıyoruz, bu programı indirerek takbisten bilgileri entegre edebilirmiyiz, bu programın sorgulamısı çok kolay,
iyi çalışmalar
0
Kimlik Bilgileri
yazar İlkay, Mart 01, 2010
Tapu Kütüğü Bilgilenme programını biz de müdürlüğümüzde çok yoğun olarak kullanıyoruz. Yalnız programın kurulumunda mı bir hata yaptık bilemiyorum, herşey çok güzel çalışıyor ancak veri tabanındaki maliklerin kimlik ve adres bilgilerine Tapu Kütüğü Bilgilendirme ile ulaşamıyorum ama TSM ile hepsi var görünüyor.
mehmetkisa81
...
yazar mehmetkisa81, Mart 10, 2010
indirdim ama kurulmuyor eski versiyonu çalışıyor ama bunu kuramadım
berkan turg
...
yazar berkan turg, Mart 26, 2010
programı kurdum fakat "TSM VERİ TABANININ BULUNDUĞU DİZİNİ SEÇİN" yazısı cıktı daha sonra ne yapmam lazım????
Veysel YÜCE
Veritabanı Dizininin Gösterilmesi
yazar Veysel YÜCE, Mart 26, 2010
Öncelikle programın eski vesyonlarını kaldırmadan yeni versiyonların kurulmamasını öneriyoyorum.

Program kurulduktan sonra veritabanı dizininin gösterilmesi konusu daha önce forumlarda açıkanmıştır.

http://www.veyselyuce.com/forum1/2-tapu-kuetueue-bilgilenme-program/176-programn-kurulumu-ve-tsm-dizininin-goesterilmesi.html

sacit köken
ilgi
yazar sacit köken, Mart 29, 2010
ilginiz için teşekkürler
sacit köken
...
yazar sacit köken, Mart 29, 2010
güzel bir program ama daha kullanamadık
0
tapu programını indirk istiyorum
yazar muzafferceyhanli, Nisan 26, 2010
tapu programını indirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar
0
emeğinize sağlık...
yazar serkan bardak, Mayıs 04, 2010
Allah razı olsun...
Özkan BAL
...
yazar Özkan BAL, Mayıs 16, 2010
Mrba ben programı ındırıp kurdum ancak kurulum sırasında msvbvm50.dll dosyası bulunamadı dıyor ve hata verıyor .propramı acıyorum ad ve soyada gore dıyorum hata verıyor(Component'Meter.ocx'or one of its dependencies not correctly registered : a file is missing or invalid.hatasını veriyor) acaba ben windows 7 kullanıyorum ondan mı kaynaklanıyor yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
0
saygı değer müdürüm
yazar BAHR0 AKDA, Mayıs 04, 2011
özellikle program çok güzel ama biz tam olarak tüm özelliklerini bilemediğimiz için bazı yerlerde sıkıntı çekiyoruz, mesela tapu kaydını tsm deki gibi üst yazısı ile birlikte çıktı alabiliyormuyuz, ben ilk önce tapu kayıdını çıkartıyorum daha sonra word ortamında üst yazısını kendim yazıyor ve tapu kaydına ekliyorum.smilies/cool.gif
Muhammet KAHYA
Tapu Sorgulama
yazar Muhammet KAHYA, Mayıs 12, 2011
Sayın Veysel Bey öncelikle yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum inanılmaz derecede harika programlar üretiyosunuz çok işimize yarıyor iş yükümüzü hafifletiyor yanlız tapu sorgulama programında taşınmazı sorgulattığımızda liste halinde döküm veriyor yanlız veri girişi bölümünde şerhler girişi ve terkini işlemlerinde hata veriyor programı kapatıyor acaba veri tabanıyla ilgili bir sorunmudur bu konuda yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.
mehmet alican
...
yazar mehmet alican, Temmuz 08, 2011
üye oldum ama indiremedim
0
bilgi edinmek istiyorum
yazar erkan kücükcan, Temmuz 15, 2011
iyi aksamlar ben tapuda falan calısmıyorum bu programı merak etım sizce kulana bilirmiyim izin varmı yüklemem için .
muhammed durum
mıras
yazar muhammed durum, Eylül 07, 2011
arkadaşlar nerden ındırıyom bu programı yardımcı olun.

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız

busy
Cuma, 27 Ağustos 2010 23:37 tarihinde güncellendi

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de