Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün586
mod_vvisit_counterDün2280
mod_vvisit_counterBu Hafta5032
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay124118
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2085298

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

WORD ŞABLONLARI
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: WORD ŞABLONLARI

WORD ŞABLONLARI 6 yıl önce #92

VEYSEL BEY WORD ŞABLONLARI TAM OLARAK MAKROLARINI ÇALIŞTIRAMADIM MSN ME VEYA YAHO MA E-MAİL GÖNDERE BİLİRMİSİNİZ. SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: heqyek_1

Word Şablorları 6 yıl önce #93

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 65
Merhaba!

Sitemizde sunduğumuz şablonlar elimizdekilerden farklı değil ve çalışır durumda. Word şablonlarının boyutu ise mail ile gönderime uygun değil. Word ve Excel'in macro ve güvenlik ayarlarını orta ve düşük seviyeye getirmeniz halinde sistem güvenliği nedeniyle çalışmayan macrolar çalışacaktır.

Kolaylıklar dilerim.

Re: WORD ŞABLONLARI 4 yıl, 8 ay önce #213

• tapu4
  • Yeni Üye
veysel bey merhaba şablonlarınızı sizin sitenize yönlendirirek diyer meslektaşlarımızı bilgilendirmemizin bir sakıncası varmı acaba .yani diyeceğin bu sonuçta sizin emeğiniz onun için yani şablon ve proğramlar için bi kısıtlamanız varmı. :?:

Word Şablonları. 4 yıl, 8 ay önce #214

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 65
Merhaba!

Word şablonları ve Sitede Yayınladığım programlar ücretsizdir. Ancak bu program ve word şablonlarının siteye bağlantı kurulmadan (link verilmeden) doğrudan başka sitelerden sunulması da etik değil. (Hele hele geçmişte örneklerini gördüğümüz gibi kendi ellerimle hazırladım şeklinde bir beyanla sunulması hiç mi hiç hoş değil. )

Ancak temel amacımız paylaşım olduğuna göre program ve şablonların tanıtımının yapılarak www.veyselyuce.com sitesine örneğin: www.veyselyuce.com/modules.php?name=Down...=getit&lid=3 şeklinde link verilmek suretiyle sunulmasında bir sakınca görmüyorum.

İlginize teşekkür eder.

Kolaylıklar dilerim...
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.30 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de