Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün575
mod_vvisit_counterDün2280
mod_vvisit_counterBu Hafta5021
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay124107
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2085287

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

MİADLI (SÜRELİ) EVRAKLAR (Aylık,3 aylık, yıllık v..)
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: MİADLI (SÜRELİ) EVRAKLAR (Aylık,3 aylık, yıllık v..)

MİADLI (SÜRELİ) EVRAKLAR (Aylık,3 aylık, yıllık v..) 6 yıl, 1 ay önce #69

• mtuncer
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
  • 
SAYIN YÜCE;

TAPU SİCİL MÜDÜRLÜKLERİNİN AYLIK, ÜÇ AYLIK, ALTI AYLIK VE YILLIK GÖNDERMESİ GEREKEN FORMLARI SON ŞEKLİYLE YAYIMLAMANIZ MÜMKÜN MÜ ? BU FORUMLARIN DOLDURULMASINDA GÖRÜLEN TEREDDÜTLERİN GİDERİLMESİ İÇİN BİR FORUM SAYFASI AÇILABİLİR Mİ? 8O

Miyadlı (süreli) evraklar. 6 yıl, 1 ay önce #73

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 65
Merhaba!

Aylık, 3 aylık ve yıllık olarak Tapu Sicil Müdürlüklerinde doldurulan evrakları Şubat 2006 sonuna kadar sitemde word excel şablonları altında yayınladım. Ancak fazla ilgi görmediğini ve üyelerden de destek gelmediğini görünce indirilen dosya boyutunuda düşürmek için yalnızca günlük evrakları içeren şekilde word otomasyonunu içeren şablonları değiştirdim. İleride daha gelişmiş bir yelpaze ile ve bütün üyelerimizin katkıları ile daha güzel bir derleme yapılabilir. Genel anlamda miyadlı evraklar listesini Genel Müdürlüğümüz sitesinde barınan

www.tkgm.gov.tr/turkce/dosyalar/diger%5Cicerikdetaydh141.jpg

linkinde bulabiliriz. Ama bunların form ve yapılış esaslarını sizin açtığınız bu forum başlığı altında paylaşabiliriz.
Ben tüm üyelerizimden ve halen üye olmayan meslektaşlarımızdan yaptıkları konu ile ilgili madbu formları bekliyorum. Kendilerince çok basit olsa bile. Buyrun paylaşalım. Bilinki ellerinde bu kadarı bile bulunmayan ve bu evrakları hazırlamak için zorlanan çok meslektaşım vardır.

Herkese kolaylıklar dilerim.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.24 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de