Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün559
mod_vvisit_counterDün2280
mod_vvisit_counterBu Hafta5005
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay124091
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2085271

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

program kullanma
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: program kullanma

program kullanma 1 yıl, 8 ay önce #308

• afakan7777
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
  • 
bu programı herkez ullana bılırmı ben ındırdım kurdum fakat arama yapmıyo yanı sadece mudurlulermı kullana bılıyor onu ögrenmek ıstemıstım

Cvp: Tapu Kütüğü Bilgilenme Programını Kullanma 1 yıl, 8 ay önce #311

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 65
Merhaba!

Tapu Kütüğü bilgilenme programı gerek pramın indirme linkininin hemen üstünde yazıldığı üzere:

LÜTFEN DİKKAT: Tapu Sicil Müdürlükleri dışında programın indirilerek kullanılması www.tkgm.gov.tr/turkce/dosyalar/diger/Tsm2005.rar adresiden indirecekleri boş veritabanı ile ancak deneme amaçlı olacaktır. BU PROGRAM İLE ELLERİNDE VERİTABANI BULUNMADIĞI İÇİN HİÇBİR ŞEKİLDE GAYRİMENKUL BİLGİLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR

ve gerekse programı yüklerken kabul edilen lisans sözleşmesinde de belirtildiği üzere yalnızca Tapu Sicil Müdürlükleri içindir.

Başkaca kurum kişi veya kuruluşun kullanımına izin verilmemiştir. Keza ellerinde veritabanı bulunmadığı için kullanma imkanları da yoktur.

Veritabanlarının Tapu Sicil Müdürlükleri dışına çıkarılması protokoller dışında başka kurum kişi veya kuruluşlarca kullanılması Türk Ceza Kanunu gereğince 2 ila 5 yıl hapis cezası ile cezalandırılır.

Gayrimenkul belgelerine ulaşmak için yasal mevzuat uyarınca ilgili Tapu Sicil Müdürlüğüne bilgilerine ulaşmak istediğiniz taşınmazla ilgili olduğunuza dair belgeler ve nüfus cüzdanınız ile birlikte başvurunuz...

Kolaylıklar dilerim.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.23 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de