Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün778
mod_vvisit_counterDün2166
mod_vvisit_counterBu Hafta2944
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay122030
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2083210

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

S.O.S. Tapu Kütüğü Bilgilenme
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: S.O.S. Tapu Kütüğü Bilgilenme

S.O.S. Tapu Kütüğü Bilgilenme 6 yıl, 3 ay önce #52

• kemal
  • Yeni Üye
  • 
S.O.S. Tapu Kütüğü Bilgilenme S.O.S
Tapu Kütüğü Bilgilenme.CAB çıkartılıyor
Tapu Kütüğü Bilgilenme.CAB dosyasında CRC hatası
Tanınmayan arşiv sonu

KURULUM YAPARKEN BÖLE BİR HATA İLE KARŞILAŞIYORUM NEDEN

YARDIMLARINIZIU BEKLİYORUM

Tapu Kütüğü Bilgilenme 6 yıl, 3 ay önce #53

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
Merhaba!

Programı yüklerken meydana gelen bu hata setup dosyasının doğru olarak indirilememesinden kaynaklanıyor. Benzer hata aldığını beyan eden üyelerimizin sayısı bu günlerde biraz arttı. Bu konularda diğer forum mesajlarında açıklamalar yapmıştım.

Program server üzerinde exe dosyası olarak barınmakta iken, sözkonusu dosyayı kullanmakta çekilen sıkıntılar nedeniyle zip dosyası (sıkıştırılmış dosya) olarak değiştirdim. Sıkıştırılmış dosya indirilip, boş bir dizine açıldıktan sonra, setup dosyası tıklanmak suretiyle program kurulabilir.

Kısaca: Programı yeniden doğru olarak indirmek ve mümkünse bir download programı kullanmak sorunu çözecektir.

Sitemizin sunucusu Florida'dan yakın zamanda Türkiye'ye taşınacak bu durum sınarım hepimizin işini biraz olsun kolaylaştıracak..

Kolaylıklar dilerim.

Tapu Kütüğü Bilgilenme 6 yıl, 3 ay önce #54

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
Merhaba!

Programı yükleme konusunda hatalarla karşılaşıldığı konusundaki hatalar tamamamen yukarıda da açıkladığım gibi programın tam ve doğru olarak indirilememesinden kaynaklanıyor. Telekom'un yurdışı internet bağlantıları üzerindeki bir hata ve arıza deneniyle yurtdışı sitelerdeki 5MB büyüklüğündeki dosyaları bile indirmekte sıkınkı çekiyoruz.

Siz Tapu Kütüğü Bilgilenme progmanı indirmeye kalktığınızda Telekom'un bu arızasından dolayı kısa bir süre başarılı bir indirme işlemi yürütülmekle birlikte programın yarıya yakın kısmı indirildikten sonra tamamının indirildiği gibi mesajla program indirildiği bildiriliyor. Gerçek boyutu 12.8MB olan kurulum dosyasının tamamı indirilemediği için de doğru çalışmıyor ve kurulum yapılamıyor. Telekom'un bu arızasını yakın zamanda gidermesini diliyorum. Ancak gördüğüm şuki dowload programları kullanıldığında 512 K internet bağlantınız olsa bile indirme işi yine de uzun sürüyor ama sorunuzu çözüyor.

Kolaylıklar dilerim.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.31 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de