Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün2017
mod_vvisit_counterDün2050
mod_vvisit_counterBu Hafta27813
mod_vvisit_counterGeçen Hafta66462
mod_vvisit_counterBu Ay118974
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2080154

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Tapu Kütüğü ile ilgili görüşleriniz...
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi

BAŞLIK: Tapu Kütüğü ile ilgili görüşleriniz...

Tapu Kütüğü ile ilgili görüşleriniz... 6 yıl, 7 ay önce #3

• VeyselYÜCE
Tapu Kütüğü Bilgilenme ile ilgili istek ve görüşlerinizi bu bölümden diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Excele de aktarılmalı 6 yıl, 7 ay önce #5

• karacabey
Program için söylenebilecek pek birşey yok tek kelimeyle mükemmel Elinize sağlık...
Taşınmaz kaydı Worde aktarıldığı gibi excele de aktarılsa çok iyi olur aslında.
Bir de eski sürümlerde köy/mahalle kısmına kodunu girdiğimizde kendiliğinden tamamlıyordu şimdiyse harf harf girince..

Re: Tapu Kütüğü ile ilgili görüşleriniz... 6 yıl, 7 ay önce #8

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
  • 
İlginiz için teşekkür ederim. Aslında bu konular daha öncede tarafınızdan ve bazı arkadaşlar tarafından dile getirilmişti. Ancak zaman bulup ilgilenemedim. Size şimdilik ada & parsele göre biglilenme bölümünden dökümünü yaptığınız parselleri Word'e gönder menüsünden ades-mektup birleştirme veritabanına göndermenizi ve burada oluşan tabloyu bire bir excel'e yapıştırmak suretiyle kullanmanızı önerebilirim. Konuyu diğer açıdan düşünün excel'de birçok arkadaşımızın kendi çapında oluşturduğu basit otomasyon kalıpları mevcut ama bu konuda bir standart geliştirilmemiş. Bu nedenle tarafımdan word'de oluşturulan standartlar gibi excel'de genel bir standart oluşturulması halinde onlarında ihtiyacına cevap verebilecek gönderimler neden olmasın. Mahalle seçiminde eskiden olduğu gibi mahalle/köy kodunu girmek suretiyle seçimi ise girişte dikkat ettiğiniz gibi hatalı yazım ve seçimi ortadan kaldıracak özel bir combobox geliştirmiş olmam. Bu combobox sayesinde hatalı giriş şansı kalmıyor. Ama yinede bu bölümde kodların da desteklenmesi imkansız değil ama bu yeni kontroller ve zaman demek olacak ileride neden olmasın.

Hoşçakalın

Re: Tapu Kütüğü ile ilgili görüşleriniz... 6 yıl, 7 ay önce #10

• karacabey
Açıklamalarınız için teşekkürler. Ne diyeyim size çok çok kolay gelsin. Hayırlı ramazanlar!

Tapu Bilgilenme Kütüğünü Açamıyorum Ltfn Yardım Edermisiniz? 6 yıl, 6 ay önce #16

ya ben bunu çalıştıramıyorum.nasıl çalıştıracağım lütfen yardım edermisiniz

Tapu Kütüğü Bilgilenme 6 yıl, 6 ay önce #17

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
Programın açıklamalarında ve yardım dosyasının okunmasından da anlaşılacağı üzere program TSM veritabanına ihtiyaç duyuyor.

(TSM Veritabanı: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış TSM proramı tarafından Tapu Kütüklerine ait verilerin girilip güncellendiği .DBF dosyaları ile bunların indexleri (.mdx) dosyalarından oluşur.)

Bu anlamı ile düşündüğümüzde programı kullabilecek kamu kurumu Tapu Sicil Müdürlükleridir. Elinizde TSM veritabanı yoksa. Bunu dışarıdan ve başkasından edinemezsiniz.

Programı kurduktan sonra ayarlar menüsünden Veri Tabanı Dizinini seç bölümüne girerek TSM veritabanınızın yolunu (Kayıtlı olduğu dizini) göstermeniz proramın çalışması için yeterlidir. (Program Win98 ve üzeri işletim sistemleri ile uyumludur.)
Sayfa oluşturulma süresi: 0.34 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de