Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün754
mod_vvisit_counterDün2166
mod_vvisit_counterBu Hafta2920
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay122006
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2083186

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

YENİ EKLENEN KAYITLAR
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: YENİ EKLENEN KAYITLAR

YENİ EKLENEN KAYITLAR 1 yıl, 11 ay önce #288

• sahin18
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
  • 
Merhaba

TSM Programında yeni eklediğim tapu kayıtlarını Tapu Bilgilenme sisteminde Göremiyorum 3.6 versiyonunu yükledim eski versiyonda görünüyordu ..

Yardımlarınızı bekliyorum..

Kurşunlu Tapu Sicil Müdürlüğü
Şahin Şaban KAYMAK

Cvp:YENİ EKLENEN KAYITLAR 1 yıl, 11 ay önce #291

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
Merhaba!

1) Durumu kaygı ile takip ediyorum. Yeni kadastrosu tamamlanan birimlerin TSM veritabanıa aktarılmasına dair çok çeşitli programlar geliştirildi. Bunların büyük çoğunluğu dos altında olmakla birlikte windows altında yazılan ve çalışanlarda var. Ancak program geliştirenlerin veritabanımıza yabancı olmasından dolayı veritabanı ve index yapıları bu porogramlardan bazıları ile veri atkarımı yapıldıktan sonra bozuluyor. Bu sebeble windows altında sorgulama yapan Tapu Kütüğü Bilgilenme ve Mirosoft Acces'de dahil olmak üzere bütün programlardan yeni eklenen kayıtlara ulaşmak mümkün olamayabiliyor. Öncelikle böyle bir aktarım yaptıktan sonra bu problemle karşılaşmış isek aktarım programını yazanları uyarmalı ve sorunun çözümünü mutlaka istemeliyizki veritabanımız sağlıklı ve stabil kalabilsin. Bu aşamada çözüm sistem ve index yapısı bozulan veritabanların sağlam ve boş veritabanlarına aktarılması olarak görünüyor.

Tapu Kütüğü Bilgilenme 3.6.2 (3.6.0.2) versiyonu bu sorunu çözmek için geliştirildi. Ancak veritabanındaki hatanın düzeltilmesi işlemi uzun sürdüğü için mevcut hata ile birlikte doğru sorgulama metotları geliştirildi. Bu her sorgulamada 1 sn. kayıp yaratsada onarımda hatalı hareket edilmesi nedeniyle oluşacak verikayıpları dikkate alındığında değer gibi görünüyor.

Kısacası bu yeni versiyon sürüm notlarında da açıklandığı üzee bu sorunu çözecektir.

2) Daha öncede duyurulduğu gibi veritabanının TSM programı kullanılarak diğer terminaller programı ve veritabanını kullanmaz durumda iken mutlaka sık sık indexleme yapılması gerekiyor. Örneğin yıllık yevmiyesi 5000 ve üzerinde olan Müdürlükler için günde bir mutlaka indexleme yapılması şarttır.

Kolaylıklar dilerim...
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.38 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de