Merhaba!
İşlemlerde (Word şablonları kullanılarak yapılan satış işlemleri) girilen kimlik bilgilerinin TSM veri tabanına aktarılması mümkün ancak konu ile ilgili oluşturulan altyapı sisteme aşırı getiriyor. Bunun yerine ayrı bir program aracılığı ile tapu işlemlerinin yapılması konusunda program ve vetitabanı çalışmalarım var. Bunu geliştirmeyi tercih ediyorum. Önümüzdeki aylarda ilk sonuçları üyelerimle paylaşmayı düşünüyorum..
TSM'de küçükharf ile girilen bilgilerin veritabanı içerisinden veya oluşturulacak bir program aracılığı ile büyük harf'e çevrilmesi mümkün, yine Tapu Kütüğü Bilgilenme Programında yapılacak değişiklikler'le küçük harf ile arama yapmasıda mümkün, ancak bu durumda harf duyarlılığından dolayı kullanıcının hata yapma olasılğı çok artıyor. Bu nedenle tercih ve tavsiye etmiyorum.
Yine işlem veritabanı içerisindeki kimlik bilgilerinin yeni sisteme aktarılması'da mümkün oncak yine bunun için bir program hazırlamak yada eski veritabanı yapısının yapısal değişikliğini yaparak yeni sisteme uygun hale getirmek gerekiyor..
Kolaylıklar dilerim...