Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün752
mod_vvisit_counterDün2166
mod_vvisit_counterBu Hafta2918
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay122004
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2083184

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Bilgilenme proğramı ile ilgili görüş ve öneriler.
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Bilgilenme proğramı ile ilgili görüş ve öneriler.

Bilgilenme proğramı ile ilgili görüş ve öneriler. 6 yıl, 6 ay önce #26

Veysel bey proğram harika. Ulaşabildiğim meslekdaşlarıma tavsiye ediyorum. Öneri olarak şunları söyleyebilirim.
1- İşlemde girdiğimiz kimlik bilgileri TSM'ye aktarılabilirmi?
2- TSM'ye küçük harfle yapılan girişler büyük harfe çevrilebilirmi? veya proğramınızda küçük harflede arama yapılabilirmi?
3- YTL ye ve TC uygulamasına geçince daha önce İŞLEM'de girilen kimlik bilgilerini şuanda kullanamıyoruz. Onları şuanda kullandığımız işlem dosyasıyla birleştirebilirmiyiz.
İlginize teşekkürler, işlerinizde başarılar kolay gelsin.

Re: Bilgilenme proğramı ile ilgili görüş ve öneriler. 6 yıl, 6 ay önce #28

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
Merhaba!

İşlemlerde (Word şablonları kullanılarak yapılan satış işlemleri) girilen kimlik bilgilerinin TSM veri tabanına aktarılması mümkün ancak konu ile ilgili oluşturulan altyapı sisteme aşırı getiriyor. Bunun yerine ayrı bir program aracılığı ile tapu işlemlerinin yapılması konusunda program ve vetitabanı çalışmalarım var. Bunu geliştirmeyi tercih ediyorum. Önümüzdeki aylarda ilk sonuçları üyelerimle paylaşmayı düşünüyorum..

TSM'de küçükharf ile girilen bilgilerin veritabanı içerisinden veya oluşturulacak bir program aracılığı ile büyük harf'e çevrilmesi mümkün, yine Tapu Kütüğü Bilgilenme Programında yapılacak değişiklikler'le küçük harf ile arama yapmasıda mümkün, ancak bu durumda harf duyarlılığından dolayı kullanıcının hata yapma olasılğı çok artıyor. Bu nedenle tercih ve tavsiye etmiyorum.

Yine işlem veritabanı içerisindeki kimlik bilgilerinin yeni sisteme aktarılması'da mümkün oncak yine bunun için bir program hazırlamak yada eski veritabanı yapısının yapısal değişikliğini yaparak yeni sisteme uygun hale getirmek gerekiyor..

Kolaylıklar dilerim...
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.22 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de