Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün739
mod_vvisit_counterDün2166
mod_vvisit_counterBu Hafta2905
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay121991
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2083171

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

TAPU KÜTÜĞÜNE MÜLKİYET VE TAŞINMAZ GİRİŞİ
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: TAPU KÜTÜĞÜNE MÜLKİYET VE TAŞINMAZ GİRİŞİ

TAPU KÜTÜĞÜNE MÜLKİYET VE TAŞINMAZ GİRİŞİ 5 yıl, 9 ay önce #121

• asiyurek
  • Yeni Üye
  • 
TAPU KÜTÜĞÜNE MÜLKİYET VE TAŞINMAZ EKLEMEYİ AKTİF HALE NASIL GETİRECEĞİMİZİ BİLDİRİRSENİZ SEVİNİRİM. AYRICA BÖYLE BİR PROGRAM YAPMIŞ OLMANIZDAN DOLAYI TAPU SİCİL MÜDÜRLÜKLERİ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM.

Tapu Kütüğü Bilgilenme 5 yıl, 9 ay önce #122

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
Merhaba!

Adından da anlaşılacağı üzere Tapu Kütüğü Bilgilenme programı ilk aşamada bilgi girişi değil TSM programı ile girilmiş bilgilerin daha verimli bir şekilde görüntülenmesi ve dökümlerinin alınması amacıyla yapıldı.

Ancak ihtiyaçlar bitmiyor. Zaman içinde yoğun haciz ve beyan şerhi işleyen müdürlükler için programa toplu girişleride kolay yapabilmek amacıyla şerh ve beyan girişlerine dair bölümler oluşturdum. Programın hak ve mükellefiyetler ile rehinler kısmına ait girişler ve yine taşınmaz ve malik kaydına dair girişlerde henüz hazır değil bunların kesin birer ihtiyaç olduğundan da emin değilim TSM programından bunların girişi mevcut eğer bu bölümlerin girişi konusunda bir bölüm hazırlamak gerekirse bunun TSM programından yapılan girişten çok daha pratik olması gerekecektir. Yine TAKBİS'e geçildikten sonra böyle bir programada ihtiyaç kalmayacaktır.

Ama yenide zamanım oldukça bu bölümleri tamamlamayı özellikle TSM'de gördüğüm en büyük eksiklik olan adı soyadı ve baba adı aynı olan tüm kişileri aynı kişi olarak yorumlamasına dair temel hatayı çözecek şekilde geliştirmeler yapmayı düşünüyorum.....

Bu arada programın 2.6 versiyonu hazır. Bu versiyonda bilgilenme yaparken mahalle/köy adları yanında kodları ile arama yapabilmeyi, pasif kayıtların dökümünde karşılaşılan pasif malik sorununu, şerh girişinde karşılaşılan bir örce şerh girilen taşınmazın malkine/lerine olan bağımlılık sorununu, Mahale/Köy kodlarına dair tutulan mahalle.dbf dosyasının hatalı tutulmasından kaynaklanan mahalle isimlerinde kaydırma sorununu ve tarafıma rapor edilen bazı küçük hataları gidermeye çalıştım. Yine bu versiyon ile veri tabanı localde (aynı makinada) olan sistemler için 2 ila 180 kat hız artışı temin edecek yeni düzenlemeler yaptım. Son kullanıcıya sunulmak amacıyla halen Müdürlüğümde denenmektedir. Hazır olduğunu düşündüğümde bu versiyonu üyelerimle paylaşarak gazete üyelerimede ayrıca duyuruda bulanacağım.

Kolaylıklar dilerim...

Cvp: Tapu Kütüğü Bilgilenme 1 yıl, 12 ay önce #285

• recep51
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 2
veysel abi programın linkini verebilirmisin saygılarımla
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.30 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de