Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün635
mod_vvisit_counterDün2166
mod_vvisit_counterBu Hafta2801
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay121887
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2083067

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

TAKBİS
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: TAKBİS

TAKBİS 5 yıl, 10 ay önce #97

• gcikili
  • Yeni Üye
  • 
Tapu ve Kadastro çalışanlarının en büyük fantazisi gerçek oluyor.Arkadaşlar Takbis'i kullanan veya müdürlüğü Takbis'e geçenlerin görüş ve düşüncelerini bekliyorum.

Re: TAKBİS 5 yıl, 10 ay önce #100

• darklord
  • Yeni Üye
arkadaşlar ben eskişehirden tsm halil türkdogan
takbis sistemine 21 martta geçtik
takbis sistemi harika bir şeyhele bilgisayar bilgisi olanlar için çok harika

Re: TAKBİS 5 yıl, 8 ay önce #128

Takbis belki harika bir program olabilir ama beni üzen kısım ise bunu bu mesleğe gönül verenlerin yapabilecek düzeyde elemanları varken başkaları tarafından yapılmış olması, 2. si ise suanda kullanılan programın dosya sistemi ile bağlantı kurmadan veri paylaşımı olmaksızın yeniden sistemin oturtulmasıdır. Bir yanlış varsa bunun düzeltilmesi mutlaktır ama yapıla gelen bir alıikanlığın yada bir emeğin hiçe sayılması saygısızlıktır.

takbis 5 yıl, 7 ay önce #136

• deniz
  • Yeni Üye
Arkadaslar Takbis suana kadar yapilan bence en iyi programlardan biridir. niye derseniz memur arkadaslarimizin kullanimini rahatlatmis ve basit bir hale getirmistir. Bunun yani sira sistem tek bir yerde arsiv yapabilmekte ve uzaktan yardim ve herhangi bir sorunla karsilasildiginde merkezx müdahale edebilmektedir. bence güzel bir program

Ne zaman gelecek 5 yıl, 5 ay önce #165

• gcikili
  • Yeni Üye
Takbisin ne zaman hangi müdürlüğe kurulacağını bilen varmıdır acaba.

Re: Ne zaman gelecek 5 yıl, 5 ay önce #167

Takbisin ne zaman hangi müdürlüğe kurulacağını bilen varmıdır acaba.

Bu sorunun cevabı gayet net ve açık ne zaman havelsan doyarsa. Belki biraz acımasızca bir eleştiri ama benim düşüncem bu. Yıllardır süre gelen bir projenin dışarıya havele edilmesi yetmiyormuşcasına şimdi de bu açılımın ne getirip ne eksikleri var süreci başladı. Kullanmadım ama bunu tahmin etmemek için bu teşkilatı ya bilmemek yada çok iyimser olmak lazım, Türkiyede Kadastro ne zaman biterse 2 sene sonrada bu program revize edilir veri aktarımı yine problem olur sözün kısası arkadaşlar anlatalınların aksine çok da mükemmel olduguna inanmayın. Eski alışkanlıklarınızı arar olursunuz.
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 0.41 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de