Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün30
mod_vvisit_counterDün2129
mod_vvisit_counterBu Hafta2159
mod_vvisit_counterGeçen Hafta40201
mod_vvisit_counterBu Ay119116
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2080296

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Başvuru Takip Programı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Başvuru Takip Programı

Başvuru Takip Programı 5 yıl, 7 ay önce #143

• gcikili
  • Yeni Üye
  • 
Arkadaşlar genel müdürlüğümüz çıkartmış olduğu başvuru takip proğramını kullanan varmı ben sitedeki kurulumdan anlamadım. Örneğin kişi bilgileri kısmı çıkmıyor.

Başvuru prg. 5 yıl, 7 ay önce #144

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
Merhaba!

Başvuru programının görsel yapısının oldukça hoş olmasına rağmen bariz bir şekilde kullanıcı arayüzü problemi bulunmakta veritabanı uluşım ve yenileme özellikleri ise en basit yöntem olan DBgrid ile yapılmış olması bunlarla text kuruları arasında doğrudan etkileşimli bağlantı olmaması ve yine başvuru oluşturma ve yazdırma işleminin çok fazla parçalara ayrılması ayrı menü ve formlara dağtılması kullanılmasında insana bezginlik veren ve bir sıkıntıya yolaçıyor.

Programın mevcut durumu itibariyle bir başvuru oluşturabilmeniz için:

1) Başvuru yapanların isim adres bilgilerini kişi bilgileri menüsünden size öngörülen koşulları yerine getirerek giriniz ve mü formu kapat butonuna basarak kapatınız.
2) Başvuru İstem Belgesi menüsünden talebe bağlı işlemler alt menüsüne girip açılacak formdan mahale/köy, ada, parsel bilgilerini girip A/P BUL butonuna basın. Birden fazla taşınmaz varse işlemi yenileyin aşağıya açılan tablodan işleme dahil taşınmazları işaretleyin. Daha sonra işlemin türünü'de seçtikten sonra,
3) Aynı formdaki kişi bilgileri butonuna basarak daha önce 1. maddede kimlik bilgilerini girdiğiniz kişilerin T.C. kimlik numaralarını yazarak ekle butonuna basınız. Birden fazla istem sahibi var ise aynı işlemi tekrarlayın.

Böylelikte başvurunuza malik eklemeyi başıyorsunuz...

Ancak:
Programın hazırlanışında düşünülmeyen bazı noktalar var.
1) Başvuru İstem Belgesi'nin alınması ve ön başvuru'nun oluşturulması eksik olan belgelerin tesbiti ile ilgiliye resmi tebliği temel amaçlardan olmasına rağmen sizden T.C. numarasını mutlaka girmenizi istiyor.
2) Aynı şekilde Vergi numarasının girilmesini istiyor.
3) Tapu Sicil Müdürlüğünde tesbit edilen 1000'in üzerinde işlem çeşidi olmasına rağmen işlem çeşitleri çok sınırlı (TSM ile bağımlı) tutulmuş.

Tapu Sicil Müdürlüğünde T.C. Numarası ve Vergi Numasarı olmayanlar için bu evrakların eksikliğinin gösterileceği ön başvuru'nun nasıl tanzim edierek bir nüshasının ilgiliye verileceğini ben de anlamadım. (Farklı bir nurama girin veya - (tire) ile geçin cevabı beni tam tatmin etmiyor.)

Bence'de hepimizin işi gerçekten zor. İnanın birçoğumuz yapılan işlemlerin Bilgisayarda güncellenmesinde bile zaman sıkıntısı çeçerken exradan bir form giriş ve takibi Tapu Sicil Müdürlüklerine yeni bir yük ve iş olarak gelecek. Birçok Müdürlüğün bunu tam olarak kullanabileceğini ve uygulayabileceğini düşünmüyorum. Yine Uygulayan Müdürlüklerin % 90'dan fazlasıda bunu herşey bittikten sonra zorunlu veri girilmesi gereken bir program olarak görecek ve meburiyetten bu programada daha önce elle veya word-excel türü bir programla hazırladığı ve işlemlerini tamamladığı başvuruları girerek görevini yaptığını düşünecek.

Herkese kolaylıklar dilerim...

basvuru programi 5 yıl, 6 ay önce #155

• deniz
  • Yeni Üye
arkadaslar ayrica basvuru programi windows 98 de kurulum yapilmiyor çok denedik ama ba_aramadik kuran arkadaslar varsa bize yardimci olurlarsa seviniriz

Eksiklikler 5 yıl, 5 ay önce #164

• gcikili
  • Yeni Üye
Arkadaşlar başvuru takip proğramının bence en büyük eksiği içinde geçici yevmiye olmaması. Bu proğramın içine geçici yevmiye alabileceğimiz bir kısım eklenirse çok güzel olacak. Diger eksiklikleri müdür bey zaten yazmış ama ilaveten herişlemin harcını kesebilse iyi olur. Ayrıca amaç eğer hangi iş geldi ne zaman bitti ise mesela hacizleri bu proğrama dahil etsek daha iyi olmazmı. Yani yevmiye alınacak ne varsa bu proğramda olsun.

Re: Başvuru Takip Programı 5 yıl, 4 ay önce #168

• Arziyat
  • Yeni Üye
Program sadece Windows Xp de çalışmaktadır.

Re: Başvuru Takip Programı 5 yıl, 4 ay önce #171

• aacemmi
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
program 100 nolu başvurudan sonra başvuru çıktısı alamıyordu, düzeldi. ancak farkettiğim, şu an 100 den sonraki başvuruları silemiyorsunuz... ve dikkat edilmesi gereken önemli bir husus : program nadiren de olsa aynı başvuru numarasını 2 farklı kişiye verebiliyor.
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 2.58 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de