Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün914
mod_vvisit_counterDün2166
mod_vvisit_counterBu Hafta3080
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay122166
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2083346

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Döner Sermaye Ücreti Muafiyeti
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Döner Sermaye Ücreti Muafiyeti

Döner Sermaye Ücreti Muafiyeti 1 yıl, 4 ay önce #328

• arzu a.g.
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 2
  • 
merhabalar öncelikle hepinize kolay gelsin;
benim sorum Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü lehine mülkiyeti belediyeye ait tarla vasıflı bir taşınmaz üzerine intifa hakkı tesisinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğün'den döner sermaye ücreti alınıp alınmayacağı hususu. bununla ilgili yasal bir dayanağa ihtiyacım var ilgilileri d.s. ücretini yatırmayacaklarını ileri sürüyorlar ve ben net bir bilgi bulamadım bu konuyla ilgili
şimdiden teşekkürler
Son Düzenleme: 1 yıl, 4 ay önce Düzenleyen Veysel YÜCE.

Cvp: döner sermaye mufiyeti 1 yıl, 4 ay önce #332

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
Merhaba!

Döner sermaye ücreti işlemi talep edenden başvuru sabinden tahsil edilmektedir. Başvuru sahibi Belediye olduğuna göre Belediye ile eğer Döner Sermeye tahsilatı ile ilgili farklı bir protokol yapılmamış ise usulünce tahsili gerekmektedir.

Ayrıca katma bütçeli bir kuruluş olan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Döner sermaye ücretinden herhangi bir muafiyeti bulunmamaktadır.

Kolaylıklar dilerim.

Cvp: Döner Sermaye Ücreti Muafiyeti 1 yıl, 4 ay önce #341

• arzu a.g.
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 2
müdürüm ilginize çok teşekkür ederim öncelikle ancak döner sermaye harcının intifa hakkı lehtarının yatırması gerektiğini düşünüyordum(ki takbisdede lehtara kesildi d.s. harcı)yanlış mı biliyorum acaba

Cvp: Döner Sermaye Ücreti Muafiyeti 1 yıl, 4 ay önce #342

• Veysel YÜCE
  • Yönetici
  • Gönderiler: 63
Merhaba

Döner Sermaye Ücreti Yürürlükten kaldırılan 1515, 1516 sayılı genelgeler ile yürürlükten kaldırılmasına dair bir hüküm bulunmayan ve yasalar önünde açık hükümler bulunan konular hakkında genelge ihtihazına lüzum bulunmadığına dair genelgemiz üzerine Genel Müdürlüğümüzün güncel genelgeler listesinden çıkarılan 2004/13 sayılı genelgemizde başvuru belgeleri, föy bedeli olarak tahsil edilmekte olduğunu değerlendirdiğimizde döner sermaye ücretinin başvuru sahibinden tahakkuk ve tahsil edileceği anlaşılmaktadır.

Kolaylıklar dilerim...
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.45 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de