Sayfa Dilini Değiştir

English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Google'da Ara

Webveyselyuce.com

Ziyaretçi Trafiği

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün906
mod_vvisit_counterDün2166
mod_vvisit_counterBu Hafta3072
mod_vvisit_counterGeçen Hafta27925
mod_vvisit_counterBu Ay122158
mod_vvisit_counterGeçen Ay74154
mod_vvisit_counterToplam Trafik2083338

Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

kat karşılığı satış sözleşmesi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: kat karşılığı satış sözleşmesi

kat karşılığı satış sözleşmesi 1 yıl, 10 ay önce #293

• mtuncer
  • Yeni Üye
  • Gönderiler: 1
  • 
Saygıdeğer üstadım! Tereddüde düştüğüm bir konu hakkında konunun aciliyetine binaen görüşlerinizi almak istiyorum.
Kat irtifakı malikleri verdikleri vekaletnamede “yapılacak olan sözleşme şartları gereği adımıza isabet eden ve edecek olan bağımsız bölümler uhdemizde kalması şartıyla sadece müteahhide kalması gereken bağımsız bölümleri dilediğine dilediği bedel ve şartlar dairesinde satmaya” şeklinde 3. bir kişiye verilen vekaletname ile Vekil (vekil müteahhid değil) yapılan kat karşılığı inşaat sözleşmesini ibraz ederek ve yukarıdaki yetkiye dayanarak aşağıdaki işlemleri yapabilir mi?
1. Kat karşılığı inşaat sözleşmesi kütüğe işletilmişse vekil sözleşmede müteahhide düşen yeri 3. Şahsa satabilir mi?
2. Kat karşılığı inşaat sözleşmesi kütüğe işletilmemişse vekil sözleşmede müteahhide düşen yeri 3. Şahsa satabilir mi?
3. Kat karşılığı inşaat sözleşmesi kütüğe işletmiş ve sonra terk etmişse vekil sözleşmede müteahhide düşen yeri 3. Şahsa satabilir mi?
4. Mal sahibi bizzat gelir Kat karşılığı inşaat sözleşmesi kütüğe işletilen ve müteahhide düşen yeri 3. Şahsa satabilir mi?
5. Müteahhiden konuyla ilgili muvafakat alınırsa vekil 3. Kişilere satış yapabilir mi?
Konuyla ilgili dayanaklar var mı?

Saygılarımla!
mahir tuncer malatya tapu sicil müdürlüğü md.yrd.
Son Düzenleme: 1 yıl, 10 ay önce Düzenleyen mtuncer.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.33 saniye

.: © 2005 Her hakkı saklıdır. www.veyselyuce.com :.  

Design by go-vista.de and augs-burg.de